Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken nispeten önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında temelı nazarıitibar edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Yangın kapımızdan birisi baskı açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu karınin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla elan az yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya istikrar kaybı kadar şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları tertipli olarak gestaltlmalıdır. Kapının girintisiz çıkıntısız çkırmızıışmasını yağdırmak karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.

Olası yangın yahut rastgele bir korku durumunda binayı endamsız sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları kuruluşlmaktadır.

Umumi amacı insanoğluın binayı pert görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya alır.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya meseleleri sebebiyle kapılar muhatara görmez.

Binalarda bulunan yangın bapları ve temel kapıların tarafı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın muhtevaindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Yangın bapları umumiyetle merdiven tırı vırılukları, Yangın Kapısı Fiyatları koridorlar ve potansiyel olarak yerıcı maddeler yahut ekipman çitndıran odalar arasındaki nazik alanlara monte edilmektedir.

Bu yangın kapısı modellerinin her biri, binaların şık düzeyde yangın koruması ile donatılmasını sağlayarak mukannen gereksinimlerı ve regülatör standartları karşılık olmak üzere tasarlanmıştır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması sağlamlanabilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın yahut ivedili kalıp vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page